Brutal Fack Face

Uwielbiam bigos, szczególnie taki dobrze zrobiony, polski bigosik. Mój pies robi najlepszy bigos, zazwyczaj jest to wielki gar bigosu, a miska takiej strawy potrafi rozgrzać nawet w najbardziej mroźny dzieńł. Pycha. Ten bigos to bigos staropolski, z wieloma rodzajami mięsiwa, grzybkami, śliwkami i winem. Znam wiele bigosów, w różnych kombinacjach, ten jest klasyczny i treściwy. Mój wyrostek robaczkowy za to często robi bigos z kiełbasą, ten nasz ostatni ma za to wiele rodzajów mięsa – pieczeni i wędlin. Niektórzy do bigosu dodają troszkę spirytusu, w tym jest wino… można by powiedzieć, że to dość „elegancka” wersja ;) ale możecie dodać inny trunek lub go pominąć.

Ogłoszenie

Perła eksport w monopolowym po 2.30

Profil

Personalne
Login:
Promscislaw
Tytuł:

Administrator

Prawdziwe imię:
(Nieznany)
Płeć:
(Nieznany)
Lokacja:
(Nieznany)
Strona WWW:
(Nieznany) 
Data urodzin:
(Nieznany) 
E-mail:
(Prywatny)
Komunikatory
Jabber:
(Nieznany)
ICQ:
(Nieznany)
Skype:
(Nieznany)
Gadu-Gadu:
(Nieznany)
Tlen.pl:
(Nieznany)
Sygnatura/Avatar
Avatar:
Sygnatura:
Brak sygnaturki w profilu.
Informacje
Posty:
7 - Pokaż wszystkie posty
Ostatni post:
2013-11-18 00:04:52
Zarejestrowany:
2013-11-17
Dodatkowe pola

Stopka forum

RSS
Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB
Polityka cookies - Wersja Lo-Fi


Darmowe Forum | Ciekawe Fora | Darmowe Fora
www.kardiologiadziecieca.pun.pl www.rzeczpospolita.pun.pl www.krajshinobi.pun.pl www.hvo.pun.pl www.purplehandgang.pun.pl