Uwielbiam bigos, szczególnie taki dobrze zrobiony, polski bigosik. Mój pies robi najlepszy bigos, zazwyczaj jest to wielki gar bigosu, a miska takiej strawy potrafi rozgrzać nawet w najbardziej mroźny dzieńł. Pycha. Ten bigos to bigos staropolski, z wieloma rodzajami mięsiwa, grzybkami, śliwkami i winem. Znam wiele bigosów, w różnych kombinacjach, ten jest klasyczny i treściwy. Mój wyrostek robaczkowy za to często robi bigos z kiełbasą, ten nasz ostatni ma za to wiele rodzajów mięsa – pieczeni i wędlin. Niektórzy do bigosu dodają troszkę spirytusu, w tym jest wino… można by powiedzieć, że to dość „elegancka” wersja ;) ale możecie dodać inny trunek lub go pominąć.
Od | Za post | Powód | Punkt | Data |
---|---|---|---|---|
Sraczusia | Admin | huj |
2013-11-18 00:13:17 | |
Sraczusia | Admin | ; |
2013-11-17 23:55:45 | |
Sraczusia | Admin | kkkk |
2013-11-17 22:19:18 | |
Sraczusia | Admin | fsdfsdf |
2013-11-17 21:56:08 | |
Sraczusia | Admin | aaaa |
2013-11-17 21:52:20 | |
Sraczusia | Admin | pasikonik |
2013-11-17 21:45:31 | |
Sraczusia | Admin | pasikonik |
2013-11-17 21:38:36 | |
Sraczusia | Admin | pasikonik |
2013-11-17 21:35:56 | |
Reputation system for PunBB |