Brutal Fack Face

Uwielbiam bigos, szczególnie taki dobrze zrobiony, polski bigosik. Mój pies robi najlepszy bigos, zazwyczaj jest to wielki gar bigosu, a miska takiej strawy potrafi rozgrzać nawet w najbardziej mroźny dzieńł. Pycha. Ten bigos to bigos staropolski, z wieloma rodzajami mięsiwa, grzybkami, śliwkami i winem. Znam wiele bigosów, w różnych kombinacjach, ten jest klasyczny i treściwy. Mój wyrostek robaczkowy za to często robi bigos z kiełbasą, ten nasz ostatni ma za to wiele rodzajów mięsa – pieczeni i wędlin. Niektórzy do bigosu dodają troszkę spirytusu, w tym jest wino… można by powiedzieć, że to dość „elegancka” wersja ;) ale możecie dodać inny trunek lub go pominąć.

Ogłoszenie

Perła eksport w monopolowym po 2.30

#9 2013-11-18 00:04:52

Promscislaw

Administrator

Zarejestrowany: 2013-11-17
Posty: 7
Punktów :   -10 

Re: Admin

zdecyduj sie

Offline

Stopka forum

RSS
Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB
Polityka cookies - Wersja Lo-Fi


Darmowe Forum | Ciekawe Fora | Darmowe Fora
www.filangapsl.pun.pl www.puszczamroku.pun.pl www.promotyle.pun.pl www.hajszpan.pun.pl www.thcdb.pun.pl